Loading...

Afacere la cheie de vanzare

58,000 EUR

Descriere

Se vinde afacere la cheie – 2 apartamente cu regim hotelier în Sibiu, ultracentral.
Apartamentele se vând împreună cu afacerea dezvoltată în ultimii doi ani, inclusiv cu pagina dedicată de pe Booking.com, cu review-uri foarte bune și o notă de 9,6 pe Booking.com și 5 stele pe Airbnb.com, obținute din aprox. 100 de review-uri ale clienților. Fiind situate ultra-central, în inima Sibiului, regimul de ocupare este de 100% în perioada turistică.

Localizare: La parter, chiar pe cea mai importantă stradă pietonală a Sibiului – str. Nicolae Bălcescu, lângă supermarketul Carrefour Express. Locuințele vecine sunt și ele închiriate în regim hotelier deci turiștii se vor simți în largul lor cazându-se aici.

Detalii: afacerea cuprinde o garsonieră-studio de 18 mp amenajată modern, cu mobilier la comandă gândit de un arhitect, foarte bine compartimentat, spațiu de gătit dotat cu plită electrică și mini-frigider, baia cu încălzire în pardoseală astfel încât clienții să se simtă foarte confortabil chiar și atunci când fac duș + un apartament cu două camere de 40 mp aflat în amenajare, proiectat cu baie proprie și spațiu de gătit. Pentru acesta din urmă s-au obținut toate autorizațiile necesare pentru amenajare, inclusiv acordul notarial al vecinilor pentru închirierea în regim hotelier. Spațiul este liber și poate fi compartimentat foarte ușor.

Localizarea, fotografiile și review-urile clienților sunt grăitoare. La cerere, se pot pune la dispoziție statistica închirierilor din ultimii doi ani pentru a confirma valoarea afacerii. Cumperi 2 spații de cazare în Centrul Sibiului la prețul unor locuințe normale.
COMISION 0%.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel 0771277217
Pentru a viziona toate ofertele valabile si cele mai noi anunturi imobiliare intrati pe site-ul oficial AS Imob: asimob2007.ro

Locatie

Distribuie Proprietatea