Loading...

Ansamblul Rezidential Mara cu ap. de 2 si 3 camere

29,390 EUR

Descriere

Ansamblul Rezidential Mara este al patrulea proiect major in ultimii ani pentru un constructor care se mandreste in primul rand cu calitatea si designul special al imobilelor sale. Ansamblul Rezidential Mara este un proiect compus din 2 blocuri cu regim de inaltime P + 2E. Primul bloc este format din 14 apartamente de 2 camere si un spatiu comercial, iar al doilea bloc este format din 30 de apartamente de 2 sau 3 camere.

 

Apartamentele de la parter, din blocul 2 beneficiaza de gradina proprie

 

Ansamblul Rezidential Mara se afla in Calea Cisnadiei, Cartierul Arhitectilor, la aproximativ 800 m fata de benzinaria Euroil.

 

Mod predare:

Predare LA ALB in interior ce include:

Balcon din inox, granit si sticla securizata, sistem de incalzire cu centrala proprie si calorifere, retea electrica bine dimensionata, prize, intrerupatoare si dulii cu becuri, toate utilitatile necesare: apa, canalizare, gaze, electricitate, tamplarie din profil PVC – Rehau cu geam termopan cu 7 camere pentru o izolare termica mai buna, usa metalica la intrare, peretii tencuiti, gletuiti si zugraviti cu lavabila alba, sapa elicopterizata, vas WC si lavoar.

 

Predare LA CHEIE in exterior ce include:

Casa scarii generoasa si placata cu granit de cea mai buna calitate, un loc de parcare gratuit, pavaj negru in parcare, interfon, izolatie termica a peretilor cu polostiren de 10cm, acoperis cu tigla Bramac si piatra naturala pe fatada cladirii, gradină proprie, cu spatiul verde ideal pentru relaxare impreuna cu cei dragi, loc de joaca pentru copii, bancute, stâlpi moderni de iluminat in interiorul complexului

 

Plata se poate face atat CASH, cat si prin credit ipotecar. Pretul difera in functie de avansul dumneavoastra.

 

 

Locatie