Loading...

Apartament 2 camere Calea Cisnadiei constructie noua

42,000 EUR

Descriere

Compania imobiliara AS Imob in calitate de reprezentant al dezvoltatorului va propune cu comision 0% un nou proiect imobiliar spre vanzare:

Apartamente de 2 si 3 camere intr-un imobil cu regimul de inaltime: P+3E+POD, situat pe Calea Cisnadiei, zona strazii Tiberiu Ricci, strada pavata si cu iluminat public situata la aproximativ 700 m de benziaria Euroil si zona comerciala Ciresica. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate: caramida Termobloc, termosistem 10 cm cu decorativa siliconata, geamuri termopan Rehau cu 5 camere si 2 foi de sticla.

Se predau la stadiul de semifinisat ‘alb’ cu glet pe pereti, calorifere montate, centrala proprie in condensatie la fiecare apartament, sape mecanizate si usa de intrare.

Toate apartamentele au GEAM LA BAIE si LOC DE PARCARE inclus in pret.

Apartamentele de la parter vor dispune de gradina proprie si intrare auxiliara din strada, astfel se preteaza si pentru SPATII COMERCIALE/BIROURI. Apartamentele de la etajul 3 vor dispune de o suprafata de pod care poate fi amenajata ca locuibila sau depozitare.

 

PREDARE IMOBIL “A”:

Imobilul A va fi predat in luna august 2018, lucrarile sunt in curs, structura apartamentelor se poate vedea. Daca doriti sa va alegeti un apartament la etajul dorit sau pozitia favorita, acum este momentul sa vi-l alegeți, apartamentele putand fi si personalizate dupa dorinta d-voastra.

 

SUPRAFETE SI PRETURI:

 

APARTAMENTE 2 CAMERE ( la cerere se pot face si 3 camere, daca acceptati ideea de living+bucatarie):

 

PARTER:

In suprafata de 53 MP (s.u. = 49,21 mp + 1 balcon – 3,73mp); Acestui apartament ii revine si un teren/gradina proprie in suprafata de 101,31 mp sau 105,84 mp unde se pot amenaja 2 locuri de parcare sau se poate cumpara ca investitie fiind pretabil pentru spatiu comercial avand acces direct din strada (vezi plan amplasament la poze);

Pretul este de 45.000 euro

 

ETAJ 1 si 2:

In suprafata de 53 MP (s.u. = 49,21 mp + 2 balcoane -7,46mp);

Pretul este de 42.000 euro

 

ETAJ 3:

In suprafata de 53 MP (s.u. = 49,21 mp + 2 balcoane -7,46mp) – fara suprafata podului; Acest apartament va primi si podul de deasupra astfel va beneficia de un spatiu pentru depozitare sau se poate amenaja pentru locuit. Accesul la pod se va face direct din apartament prin scara fixa sau mobile.

Pretul este de 42.000 euro

 

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel 0767040777.

Pentru a viziona toate ofertele valabile si cele mai noi anunturi imobiliare intrati pe site-ul oficial AS Imob: asimob2007.ro

Locatie

Distribuie Proprietatea