Loading...

Apartamente 2 camere pret excelent

26,900 EUR

Descriere

Apartamente de 2 camere in suprafata utila incepand cu 40 mp, de vanzare, cu comision 0% intr-un ansamblu residential nou in Cartierul Arhitectilor.

Proiectul este amplasat intre Sibiu si Cisnadie, pe str. Haralamb Georgescu (la 1500 m de zona comerciala Ciresica) este compus din 5 scari P+E+R cu un total de 72 apartamente. Predarea se va face in luna Februarie 2019 in urmatoarele conditii: peretii si tavanele finisate la glet, pardoseaua finisata la nivel de sapa, usa metalica la intrarea in apartament, tamplarie PVC Rehau – 5 camere la ferestre si usa de balcon instalatie termica cu CT si calorifere, instalatie sanitara, instalatie electrica si instalatie de gaz in stadiu de functionare cu contoare montate, izolatie termica a peretilor cu polistiren de 10cm si cu vata minerala de 30cm a tavanelor la etajul retras. Locul de parcare, identificat cu placuta pt. fiecare apartament este inclus in pretul de vanzare.

Pretul prezentat este pentru plata integral in avans. Pentru plata in trei rate pe perioada executarii constructiei pretul creste cu 2000 euro.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel 0767040777.

Locatie