Loading...

Apartament cu 2 camere Ultracentral

81,900 EUR

Descriere

Apartament 2 camere de vanzare in Sibiu pretabil inchiriere in regim hotelier. Vă propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, pozitionat ULTRACENTRAL, chiar langa Podul Minciunilor 63mp utili mobilat si utilat Apartamentul este INTABULAT, finisat la cheie, integral renovat in 2017 – totul este NOU! Este situat la parterul unei cladiri istorice și are o suprafață utilă de 63 mp.
Acest apartament este compus din 2 camere (dormitor si camera de zi), bucatarie utilata, mobilata, open-space, 1 grup sanitar, hol. In plus, apartamentul dispune de o boxa de 2,3mp.Stadiul de predare: Imobilul se va preda la stadiul de finisat la cheie, integral mobilat si utilat. Pentru intreaga lucrare de renovare exista facturi detaliate cu lucrarile executate: sape, tamplarie, instalatii electrice, sanitare, zugravit.Proprietatea este intabulata si se poate cumpara de indata. Loc de parcare: Parcarile sunt asigurate de catre Primaria Municipiului Sibiu.Mod de plata acceptat:Pretul ramane la fel indiferent de modul de plata.Locatie: apartament de vanzare in Sibiu: ULTRACENTRAL. Caile de acces pana la proprietate sunt asfaltate.

Persoana de contact :Marian Pop
Sa specifici COMISION 0%.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel 0771277217
Pentru a viziona toate ofertele valabile si cele mai noi anunturi imobiliare intrati pe site-ul oficial AS Imob: asimob2007.ro

Locatie

Distribuie Proprietatea