Loading...

Apartamente 3 si 4 camere Sibiu

59,000 EUR

Descriere

Kogălniceanu Residence

-Telefon:0755.110.890
Cartierul Kogălniceanu face uitată o zonă industrială părăginită – Metalcar sau fosta Metalurgica – situată aproape de sistemul nervos central al Sibiului.
E timpul ca orașul culturii să renască și prin asanarea unor astfel de relicve ale trecutului și să devină un oraș modern. Cartierul Kogalniceanu are 23 de blocuri ce insumeaza peste 400 de apartamente, toate de cate 3 camere, cu exceptia celor 46 de penthouse-uri. Rhenania Immo vă urează ,,Bun venit în cartierul Kogălniceanu!
Accesul in cartier se face din strada Distributiei si din strada Kogalniceanu.Dezvoltarea primelor blocuri se va face din strada Distributiei.
Apartamentele se predau finisate la cheie Blocuriile beneficiaza de lift. Avansul minim este de 5 % din valoarea apartamentului.
Regula de aur din imobiliare face acest cartier extrem de atractiv datorită poziționării ideale. Câteva exemple sunt lămuritoare în acest sens. Vă urcați în mașină pentru a merge la cumpărături: Kaufland, Penny Market sau Lidl sunt la 2-3 minute distanţă.
Aveti musafiri care vor să viziteze Piaţa Mare şi Muzeul Brukental. În 7-8 minute sunteti in centrul Sibiului. Alt exemplu, Piața Cibin: 5 minute. Autogara: 2 minute. Autostrada: 7 minute.
La toate acestea mai adăugați o panoramă cu munţii înzăpeziti ai Fagaraşilor în fundal și turnurile din Piața Mare în plan apropiat.

Tipuri de apartamente:

Apartamente 3 camere 72 mp utili+terasa 12 mp

Preturi:56.000 euro+Tva Parter

Preturi :59.000 euro+Tva etajele 1,2si 3 

Penthouse:101 mp utili+2 terase a cate 30 mp fiecare.

Pret:76.000 euro+tva
Apartamentele se predau “la cheie”.Blocurile beneficiaza de lift.

APARTAMENTE “FULL OPTION”

Termenul folosit de constructori este ,,la cheie”. Toate apartamentele se predau finalizate complet, în detaliu.
Bugetele pe care le-am alocafinisajelor sunt bugete aproape premium. În urma experienţelor avute de-a lungul timpului, am întocmit o listă scurtă de furnizori de încredere şi ne permitem să vă facem recomandări în acest sens. Dacă ceea ce vă propunem nu este pe gustul dumneavoastră, atunci aveți libertatea deplină de a alege pe oricine doriţi. Gresie, faianță, parchet etc. pot fi cumpărate, în limita bugetului, practic de oriunde. Singura condiție este să fie livrate la timp.

490 DE LOCURI DE PARCARE

Fiecare apartament are un loc de parcare asigurat ceea ce este un lucru foarte important mai ales seara. Lungile ocoluri în jurul blocului sau vânătoarea de locuri de parcare sunt pentru cartierele din alte vremuri. Cartierul Kogălniceanu are mai multe locuri de parcare decât numărul apartamentelor. Acestea pot fi utile pentru familiile care deţin două maşini sau în momentele când sunteţi vizitaţi de către prieteni. Un extra loc de parcare este o investiţie pe care merită să o cuprindeţi în bugetul apartamentului.

Relatii la telefon:

0755.110.890

Detalii Suplimentare

  • Parter
    56.000 euro+ tva
  • Etaj 1,2 si 3
    59.000 euro+tva
  • Penthouse
    76.000 euro+tva

Locatie

Distribuie Proprietatea