Loading...

Apartamente cu 3 camere – Mihai Viteazu, Selimbar

65,000 EUR

Descriere

Agentia imobiliara ASIMOB va propune spre vanzare, cu comision 0%, apartament de 3 camere in cel mai nou ansamblu rezidential care se construieste in Selimbar pe strada Mihai Viteazu.
Imobilul beneficiaza de un regim de inaltime redus format din parter si doua etaje, asadar vom avea un limitat de 12 apartamente.Fiecare apartament vine cu o suprafata utila de 76,6 mp si o compartimentare ingenioasa fiind formate din 4 incaperi si 2 grupuri sanitare cu hol de acces in fiecare camera, la care se mai adauga 2 balcoane de 6 metri fiecare.

Apartamentele se vor preda la stadiul de semifinisat avansat .
– structura de beton certificata de catre producator .
– caramida Phoroterm 30 la exterior , 25 la interior.
– sarpanta din lemn tratat cu inveitoare Tigla Bramac avand o garantie extinsa de 30 ani .
– pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila alba.
– incalzire cu centrala termica in condesatie si calorifere .
– sape elicopterizate pregatite pentru montarea parchetului .
– suprafete vitrate generoase cu termopane Rehau 5 camere .
– izolatie exterioara de 10 cm Eps 80 ,tencuiala decorativa precum si mai multe elemente decorative din sticla securizata .
-pavaj pentru zona pietonala si acces auto .
-curte privata pentru intreg ansablul si asigurarea accesului controlat prin montarea unui interfon.                                                                                                                                                                           -un loc de parcare in incinta ansamblului oferit gratuit pentru fiecare aprtament

Pret: 65.000 Euro
COMISION 0%.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel 0771277217
Pentru a viziona toate ofertele valabile si cele mai noi anunturi imobiliare intrati pe site-ul oficial AS Imob: asimob2007.ro

Locatie