Loading...

Casa singur in curte la cheie

125,000 EUR

Descriere

Casa singur in curte in cartierul Arhitectilor, constructie 2017 cu comision 0%. Imobilul se afla la o distanta de 5 minute fata de oras, pe o strada iluminata noua unde se afla doar constructii de case / vile cu un regim de inaltime scazut.

Constructia este realizata din materiale de inalta calitate astfel ca peretii exteriori sunt din caramida Porotherm de 30 cm cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, acoperiti cu tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate. Compartimentarile interioare sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie atat fonica cat si termica

Stadiul de predare in interior este la cheie cu bucatrie mobilata , baie baie amenajata, parchet, gresie si faianta, cantrala proprie si calorifere;  curte amenjata cu gard, poarta de acces, pavele, gazon.

Suprafata utila este de 140 mp pe doua nivele Parter si Etaj; Parterul este format din Living, Bucatarie, Baie, Birou; la Etaj sunt 3 dormitoare cu balcon si o baie. Suprafata de teren este de 250 mp pentru amble case.

COMISION 0%.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la numarul 0771277217

Locatie