Loading...

Penthouse Kogălniceanu Residence

92,000 EUR

Descriere

Cartierul Kogălniceanu face uitată o zonă industrială părăginită – Metalcar sau fosta Metalurgica – situată aproape de sistemul nervos central al Sibiului.

Regula de aur din imobiliare face acest cartier extrem de atractiv datorită poziționării ideale. Câteva exemple sunt lămuritoare în acest sens. Vă urcați în mașină pentru a merge la cumpărături: Kaufland, Penny Market sau Lidl sunt la 2-3 minute distanţă

Aveti musafiri care vor să viziteze Piaţa Mare şi Muzeul Brukental. În 7-8 minute sunteti in centrul Sibiului. Alt exemplu, Piața Cibin: 5 minute. Autogara: 2 minute. Autostrada: 7 minute.

La toate acestea mai adăugați o panoramă cu munţii înzăpeziti ai Fagaraşilor în fundal și turnurile din Piața Mare în plan apropiat.

TOATE APARTAMENTE SE AMENAJEAZA LA CHEIE!

Toate apartamentele se predau finalizate complet, în detaliu.Bugetele pe care le-am alocat finisajelor sunt bugete aproape premium. În urma experienţelor avute de-a lungul timpului, am întocmit o listă scurtă de furnizori de încredere şi ne permitem să vă facem recomandări în acest sens.
Dacă ceea ce vă propunem nu este pe gustul dumneavoastră, atunci aveți libertatea deplină de a alege pe oricine doriţi. Gresie, faianță, parchet etc. pot fi cumpărate, în limita bugetului, practic de oriunde. Singura condiție este să fie livrate la timp.

490 DE LOCURI DE PARCARE

Fiecare apartament are un loc de parcare asigurat ceea ce este un lucru foarte important mai ales seara. Lungile ocoluri în jurul blocului sau vânătoarea de locuri de parcare sunt pentru cartierele din alte vremuri. Cartierul Kogălniceanu are mai multe locuri de parcare decât numărul apartamentelor. Acestea pot fi utile pentru familiile care deţin două maşini sau în momentele când sunteţi vizitaţi de către prieteni. Un extra loc de parcare este o investiţie pe care merită să o cuprindeţi în bugetul apartamentului.

PENTHOUSE: 92.000 € + TVA- suprafata utila 101 mp +terasa 32 mp+ terasa 31 mp.

ETAJUL 2:

71.000 € + TVA (ap. 9 și 12) 68.000 € + TVA (ap. 10 și 11)

ETAJUL 1:

71.000 € + TVA (ap. 5 și 8) 68.000 € + TVA (ap. 6 și 7)
PARTER:

63.000 € + TVA (ap. 1 și 4) 61.000 € + TVA (ap. 2 și 3)

Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati la numarul 0771277217

Locatie